Städdag!

Börja dagen med en lång promenad sen till gymmet och lite styrka. Kom hem och åt en super god frukost!:) och nu har jag städat sen dess! Men det blir så snyggt efteråt och luktar mycket godare!:)) bytade sängkläder idag och ändra om lite med kuddarna, blev jätte nöjd:D bild nedan.. Vi fattas ett köksbord än men har inrett lite i fönstret ändå så får bordet komma när det kommer och en ny matta!!! Haha..:) tänkte åka och köpa lite blommor idag :) nu får ni se bilderna:))

 

 


Äntligen en dags ledighet!

Wihoo! Slutat för dagen nu:) och imorgon e jag ledig!! Kom lite senare från jobb idag då jag fick Ringa ambulans och allt precis vid stängning!
Som den allsysslare jag är tog jag på mig rollen som sjuksköterska, tolk, stöttare, lekkamrat samtidigt som jag skulle städa och räkna kassan, blev lite mycket där ett tag men det löste sig och ambulansen kom:)

Nu är jag och Nille påväg till Willys för att storhandla, han fråga mig innan om det räckte att han förde över 1600kr så då förstår ni att vi verkligen ska storhandla! Blir ingen träning alls idag, får köra ett morgondags med promenad imorgon istället:))

Vår älskade bil rullar nu på som vanligt och även lite bättre! Glad är jag må ni tro! :))

Iallafall så kommer min älskade mamma och pappa till mig på torsdag om det inte är dåligt väder (vilket jag verkligen inte hoppas det är) jag saknar dem så myyyycket nu!! Börjat räkna timmarna tills dem kommer hihi nej nu ska vi pysa!


Bilden visar att vi har plus grader!!!! Wiiiiie!!
Puss och kram !


Jobbelijobb

Sitter på jobb nu, rejält trött! Ställde ju klockan på 7 imorse för att träna men det hoppa jag, var så fruktansvärt trött så somna om igen, ska träna ikväll istället tänkte jag..

Jag och Nille ska göra nyttig hemmagjord pizza till ikväll, muuums!
Nej nu ska jag jobba igen! Ciao!


Måndag igen....

Idag var det 7 dagen i rad jag jobba och imorgon blir det den 8;onde sen onsdag är jag ledig och sen blir det 9 dagars jobb i rad på nytt!

Idag är jag glad för idag har vi fått tillbaka bilen :D och passade även på att fråga om min lilla bil, och vi får väl testa lite saker annars får vi bogsera den också , palla!!!!!

Hann i alla fall med att träna efter jobb, så det är jag glad över och imorgon börjar jag vid 10:))! Får se om jag orkar upp imorgon innan jobb och träna då!

Nej nu är det säängen, lägger upp en bild från min Somriga promenad i torsdags :)!


Kvällsmat!!

Då är det sängen nu. Blev klyftpotatis, kycklingfilé och tsatsiki, Mumms vad god det var!! Efterrätt var morötter och dip för mig och chips för Nille.. :))


Lagerhaus

En butik jag fallit pladask för är LAGERHAUS, dem har så mycket fint så man vill bara köpa allt!
Och ändå hyffsade priser! Men plånboken gillar inte det denna månaden, får se om jag kan köpa något fint till nästa månad. Har ju börjat betala av på studie lånet nu och förhoppningsvis samdigt kunna spara lite pengar tills jag börjar plugga nästa gång. Massa fina tavlor och kloka texter!
 
 
 
 

Söndag

Sitter på jobb nu, lagom lugnt med lagom mycket folk, perfekt dag alltså!
Så länge allt flyter på som det ska kan jag gott jobba några timmar till:)
 
Ikväll så har jag och niclas bestämt oss för att vi ska ha en myskväll och äta gott och sådär för han har ju varit ute och svirat medan en annan varit hemma. Så vi ska äta kycklingfilé med potatis och rotfrukter i ugn och lite hemmagjord tsatsiki till, muuums!
 
Nu är det alltså söndag igen, och det enda jag hoppas på är att bilen är klar till imorgon! Niclas har varit söt som socker och kört mig till jobbet och sedan hämtat mig på kvällen:) förmodligen kommer jag få köra ialla fall imorgon med nilles bil och han får cykla. Så får vi hoppas att vi kan hämta bilen på kvällen.
Sen måste vi få igång min bil för den ska på besiktning i slutet av februari så hoppas verkligen är vädret blir lite mildare nu.. boohoo..
 
 
 
 
 
 

Frukost!

Dagens bästa mål är helt klart frukosten! Har köpt mig nya flingor nu också.. Ser inte jätte goda ut men det var dem!! Och med lite yoghurt och frusna bär till det mums!!

Kom precis från gymmet. Tränade bara 1 timme intensivt istället för typ 1 1/2 timme, är helt trött efter natten.. Vakna när Nille kom hem och när han har ätit för mycket, förkyld eller druckit lite för mycket snarkar han och det var det jag låg och lyssna på blandat med samtal och sms på hans mobil.. Jobbigt! Men nu e jag vaken och om en inne är det jobb, nu måste jag skynda!!:)

Godmorgon!


Ensam hemma kväll2

Nu sitter jag här igen själv, väntandes på nille som är ute och festar. Kvällen har inte ens börjat och jag väntar redan, får nog ge upp det annars får jag vänta länge. Imorgon e det ju jobb och tänkte träna på morgonen så ska komma i sängen tidigt. 
 
Iallafall nu är det ju så att jag är hemma själv och vad gör man bäst då om inte internet shoppar??
Blev ett par hunters, en pälskrage, navelpiercing och en väggtext som jag och nille ska ha ovanför sängen tänkte jag, men ska ta bort dem grejerna som sticker ut från texten. Super gullig!
 
 
 

älskade nelly

 
Här kommer bilden på linnet från Nelly, klickade även hem ett par byxor på rean förra veckan, riktigt kap!
Så här är de! Men byxorna har jag sytt in lite nertill så att dem inte är så vida, kan se dem framför mig med tillexempel linnet (nedanför) nerstoppat, då det är så fin rygg eller som på bilden med ett tight linne (lite finare än på bilden) och ett par boots eller klackisar till detta! :))

Viinteer!!

Nu är klockan 7 och jag börjar jobba om 1 timme.. Nu på morgonen känner man av vintern mycket mer, mörkt, kallt och inga bilar ute.. Nej nu ska jag fixa mig!!!


Ensam hemma

Nu ligger jag i sängen på väg att sova! Började som sagt dagen med gym, städa lite, hämtade nyckel till beckAs bil och handla lite till lunch och sen körde jag till jobbet, hade sällskap mellan 3 och halv 8 så det var kul!:) jobbade till 8, kom hem lagade kokt korv med ketchup enkelt men gott :D och nu var inte Nille hemma så orka inte göra något ordentligt! Kollade lite gladiatorerna och klickade hem ett linne från Nelly, tänk som träningslinne, ap snyggt!!:)) kan lägga upp bilder senare. Betalade mina räkningar idag och där försvann 5000 och våra gemensamma är inte ens betalda.. :( bilen har kostat för mycket nu.. Så hoppas inte vi måste betala något till min bara!!

Nej nu ska jag gå och lägga mig, Nille kommer vid halv 2 och sen ska vi upp vid 7 för han ska köra mig till jobbet, stackare.. <3 men annars blir det inget jobb alls..


Trääna

Sitter med frukost nu! Ska strax gå och träna tänkte jag.. I eftermiddag är det jobb och hela ask föreningen sticker till Vinslöv när föst damerna har match och sen herrarna, men... jag jobbar.. Och Nille kommer inte hem förrän 12 inatt typ, vad gör jag ikväll då?? Hmm får tänka på den, jobbar ju bara till 8 ikväll så..


On My way too work!


Vardagsrummet

Nu får ni se vardagsrummet, lite stökigt än men det får gå. Sen ska vi byta ut soffbordet och tv bordet och köpa en ny matta har jag bestämt!:) hihi här kommer lite bilder iallafall


Sovrummet!

Nu ska ni äntligen få se sovrummet! Det är fortfarande lite grejer som ska fixas och göras om med. Tavlor ska upp och har funderat på att köpa en sån vägg text och sätta upp ovanför sängen, speglen ska upp, det ska sättas upp rullgardiner så vi kan ha gardiner och sätta något i fönstret.. En klädhängare ska upp i taket, vi ska köpa ett skynke så dörren bakom tv försvinner och göra något med byrån.. Men här har ni det iallafall! :)


Dålig dag blev bra dag!

Dagen började med att jag gick till gymmet, därefter in i duschen fixa mig snabbt som tusan och sen till jobbet med en fet klump i magen för att köra Niclas bil men det gick bra dit, när jag skulle hem gick det mindre bra, 10 minuter till att få upp låset till att komma in i bilen, fruset lås, därefter hade hela insidan frusit och sen letade jag efter den jädrans skrapan för att kunna skrapa inuti bilen (?) och sen när jag väl börjat köra märker jag att bilens instrumentpanel inte funkar, får panik och vrider på alla knappar tills jag till sist hittar den (samtidigt som jag kör) kör lite till och gatubelysningen försvinner och även bilen, var ju tvungen att sätta på lamporna på bilen också, det var ap läskigt!!! Saktar ner och fattar till sist att jag måste vrida en gång till på samma spak som instrumentpanelen och hela resan hem sitter jag och skakar och väntar på att nästa sak ska hända men inget hända, Wiie!

När jag kom hem bestämde jag och Anna oss för att gå till matchen och den va Grym! Först låg dem under med 12-6 och alla trodde det var kört men dem tog ikapp och låg en boll bakom eller lika hela matchen och det var total kaos i mellan åt, men tror det triggade dem lite mer! Så till sist vann dem med hela 5 bollar mot serieledarna! 31-26:)) hela hallen stod upp och bara klappa, duktiga killar! Jag Anna och becka är trogna och väldigt stöttande supportrar, roligt hade vi iallafall! Fina vänner jag funnit här!:) efteråt bestämde jag och Anna oss för att vi skulle laga tacos så 6 min innan Ica stängde handlade vi en massa gott och sen var det soffan och lite mer handboll!

Nej nu ska jag sova! Nattiii:)


Redan vaken!!

Börjar jobba halv 12 idag och tänkte träna innan, men kan inte somna om, visst har jag en klump i magen att behöva köra Niclas bil men även 1000 andra saker i huvudet, hur lång tid tar det innan saaben funkar, handlar det om massvis med pengar, varför fungerar inte Peugeot, måste vi lämna i den, blaablaablaa.. Slutar vi äta här så kanske vi har råd till alla bilkostnader! :((
Om jag skulle försöka sova någon timme till..


Bild på mitt nya fina oddmolly linne!


En liten smyg titt!

En liten smyg titt på vårt sovrum, både jag och Niclas är överens om att det har blivit bra här inne, saknar bara några små grejer:)


Inte min dag!

Har inte bloggat alls idag för jag har varit så arg och ledsen.. Jag hatar bilar är det enda jag har att säga!! Efter ungefär 4-5 timmar ute i kyla ska jag strax hoppa ner i sängen och värma mig lite.. :((

Gymade ialla fall i morse och efter det städa jag men nu ser här lika hemskt ut igen.. Slänger upp bilder på lägenheten någon annan dag för idag är det inte min dag iallafall... Lägger upp en bild på vår stora skål med godis som jag köpte för att jag tyckte synd om mig själv och hoppas på att det kan hjälpa lite..


10 min kvar....

Nu är det tio min kvar tills jag slutar jobba, och det är de segaste 10 minuterna på hela dagen...
Man får bara vänta på att klockan ska gå..
Har fått höra på omvägar att vi ska ha korv och mos ikväll, muums, haha.. älskar lätt mat för den blir alltid godast!:D
 
Nej nu ska jag ta en vända i byggnaden och se så att uingen är kvar ;)
 
 

Hungrig och huvudvärk

Sitter på jobb nu, 3 timmar kvar och jag är både hungrig och har huvudvärk men imorgon får jag verkligen sova ut. Tänkte storstäda hela lägenheten imorgon, tråkigt men måste göras!

Har två incheck kvar och jädrans luft är här:) nej ska jag pysa, kram!


Brr kallt! -15 grader

Min bil mår väldigt dåligt av denna kylan.. Den ville verkligen inte starta igår, inget hände.. Ni vill jag att det ska bli varmt så jag kan börja köra den igen!!:)


Träning!

Ställde klockan på halv 9 för att tvätta det sista och sen gå till gymmet!
Körde 30min springa och 30 min cykel, sen lite styrka på det!

Påväg hem nu och sen blir det en god frulle!
Imorgon e jag ledig, wiiie !!!


Lördagskväll

Då var jobbet slut. Jag och Nille städade upp lite när vi kom hem sen börja vi tvätta, mindre kul en lördagskväll men det gör ju inget om vi inte har något att göra ändå!
Ikväll blev det kycklingburgare med pommes och sallad, mummmms!
Imorgon är det jobb mellan 12-20 sen är jag ledig på måndag!!:)
Nej nu ska jag avnjuta en dumlechoklad och luta mig tillbaka!
Imorgon funderar jag och Nille på att morgonträna, får se om jag får med han;) nej nu ska jag pysa!

Kram!


Lördag!

Bra lördagsläsning!

Ibland är det faktiskt en lugn minut på jobbet, då passar jag på att läsa lite tidningar, hihi:)


Nytt!

Då var den på plats.. Men kan inte riktigt bestämma mig med vad jag vill ha på.. Har iallafall bestämt att jag ska ha en spegel ovanför..!:) så det får vi åka och köpa någon dag.

Puss&kram alla mina fina vänner<3


Duktig pojkvän!

Det blev hasselbackspotatis, lövbiff sallad och hemmagjord vitlössås! Gott var det allt och efterrätt hade han bakat ihop en glasstårta ;)


Jobbjobbjobb!

Tre timmar kvar på jobbet sen är halva jobbehelgen avklarad! Sitter här med Louise nu och det är iallafall lite roligt att här är någon mer..:)

Ikväll ska Nille förhoppningsvis överraska med någon god middag..:)


18 januari

Det slog mig nyss att det är 18 januari, en vecka till löning, 18 dagar sen var det nyår och 24 dagar sen det var julafton, tiden går lite för fort ibland.

Nu har jag precis fixat klart mig och beredd att sticka till jobb. Det blev en god och lång frukost efter träningspasset.

Nej nu måste jag kila, bilen vill visst ha lite bensin också.:)


Härliga fredagsmorgon!

Det är fredag och det snöar idag också.. Varje dag denna veckan som jag vaknat har det snöat.

Nu tänkte jag dra på mig mina träningsläger och sticka till gymmet innan jobb.

Har lovat mamma att ta kort på lägenheten så de lär jag väl göra i något inlägg framöver sen! :) nej nu måste jag pysa ! :)


Kvällsmat

Ikväll valde jag och Niclas att gå helt skilda vägar när det gällde mat.. Jag valde det mer goda och nyttiga medan han valde det mer feta och onyttiga som passar så himla bra till handboll på tv....


Jobb och gym!

Så var denna jobb dagen slut och jag har till och med hunnit va på gymmet 1 1/2 timme med becca! Hinner man inte sätta sig ner och ta det lugnt är det mycket lättare!

Iallafall, imorse möttes jag av en helt vit backe och underbart väder hade själv velat vara i backen idag men såg istället till så folk kunde få betala maten de köpte!!:) nej nu ska det ätas!


Godmorgon!

Det var väldigt längesen jag var uppe såhär tidigt! Men det känns ändå rätt bra, ska alldeles strax fixa till Mig och sen åka! Jobbehelgen är nu kommen.. Nej nu måste jag pysa ! Kraam


Fajitas!

Ikväll blev det fajitas med fullkornsbröd, massa grönsaker och lite crème fraîche till det! Mumms, jag har blivit lite besatt av crème fraîche, har det till allt typ..

Ikväll blide det mys med honungsmelon och tagga till jobb imorgon :)


Nytt nytt nytt!!:)

Slänger upp två bilder den översta på mina nya doftljus som jag satt på en gammal bricka och min fina vita kruka!:)


Ica kortet!

Härmed är jag och Niclas stolta ägare av Ica kortet! Gud vad vi ska shoppa loss och göra en massa klipp! :)

Kommer precis från gymmet och det blev lite mer träning än vad jag tänkt mig men det är så lugnt vid denna tiden så det är fritt fram på alla maskinerna!

Nu ska jag gå och Göra mig något gott att äta! :)


Plastblommor it is!

Det fick bli en liten blomma (plast) i köket för att liva upp det lite:) måste verkligen åka och köpa fler ..


godmorgon!

Ännu en ledig dag och jag ska fortsätta måla, städa och fixa lite här hemma.
Ikväll blir det träning med becca får se om jag går ner där någon gång innan och gör mina
övningar så slipper jag dem ikväll. 
 
Har inte så många bilder på datorn men det får bli ebpå mig från i somras och en på mig och anniis ♥

Billigt och bra

Köpte en liten byrå på second hand och nu ska den bli vit! :)


Snö snö snö

Jag som trodde att våren nästan var påväg men nu är det istället några decimeter snö på vägarna igen. Jag, snö och köra bil är inte kul ihop. Men man måste ju tyvärr ge sig ut ibland.

 


Nattmask!

Jag är lite iform av galen när det gäller mitt hår. Så fort någon säger att "det här är bra för håret, testa det" så har ju hunnit köpa det och gå därifrån innan dem hunnit säga sista ordet.. Inatt hade jag då i min nattmask för håret slängde i lite nu i morse innan gymmet så duschar jag bort allt sen.. Denna mask ska iallafall hjälpa det skadade håret på rätt väg och det är ju precis vad jag behöver. Nej nu väntar gymmet!


världens finaste mammiii

 
en bild på mammi och mig från bulgarien kan vara 2009.. ♥

Heja zlatan!!

Blev 2 timmar på gymmet medan Nille tränade och nu har vi precis avnjutit en god soppa med crème fraîche och lite bröd, underbart gott!

Nu bänkar vi oss framför TVn och hoppas på att den enda rätta vinner jerringpriset, Zlatan!

 


Jan. 14, 2013


Mobilblogga

Hej där igen!

Skulle bara testa att mobilblogga slänger upp en bild också!

Puss


Starta upp bloggen ännu en gång.

Hej!
 
Sitter hemma i lägenheten och väntar på att det ska bli torsdag så jag kan få jobba lite.
Så då tänkte jag varför inte starta upp en blogg och berätta om hur livet är i anderstorp 
och hur jag och min handbollsspelande pojkvän har det. 
 
Ska för övrigt snart till gymmet och köra ett hårt träningspass efter helgens onyttigheter.
 
Välkomna!♥