(Sista bilden) Hahaha! Så ser mitt vanliga jag ut hehe

Dessutom bild på mina nya öronhänge, Niclas tyckte dem var fina iallafall 😊


Söndag yes!

Söndag för mig betyder ledighet imorgon!! Wiihoo, har börjat vrida på veckodagarna. Fast det blir jobb imorgon mellan typ 6 till 9-10 kanske, segt att jobba på kvällen de tiderna sen är jag ledig fram till lördag och sedan jobb fram till måndag, kanske kan hoppas på något pass till i veckan om jag har tur!

Gårdagen vad jätte rolig! Har så himlans roliga och bra jobbkamrater, tråkigt bara att säsongen är slut snart. imorse var jag konstigt nog inte trött alls.. Men det blev ingen morgonpromenad, kroppen fick vila lite:) imorgon kör vi på igen!

Sitter och kollar händelsen på tranarpsbron, känns konstigt att man kört på den vägen varje dag och se att sånt kan hända så nära på en. Tänk att en sån händelse har satt lilla östra på kartan, inget positivt med det men nu lär alla veta vart östra ligger när någon frågar vart man kommer ifrån! Hehe

Ragga Johan Falk ikväll!!! Pepsi Max och mörkt choklad riktigt söndagsmys!!


Kanelbulle

Det kan vara det bästa som någon kommit på för mänskligheten!!


Fredag

Börjar ladda inför imorgon nu!!

Började dagen med gym hem och äta frukost och sen ta det lugnt duscha och sådär och sen jobb. Jobba halv 2-8 hem äta tacos och sen till Ludde och där va Anna, Elin och Adam :)

Nej nu ska jag sova ! Lång dag imorgon som börjar med en kall promenad!


Slänger upp en bildbomb!


Jädra mobil blogg

Har försökt blogga samma inlägg från mobilen 3 dagar i rad nu men hela mobilen har bara hängt sig och inte velat samarbeta.. Det jag skrivit om var i alla fall vad som hänt i veckan, sp jag skriver en kirris om det,
Måndags jobb hela dagen sen på kvällen blev det ett försiktigt gympass med Johanna. Tisdag va jag ledig, hade massa att göra, baka, besiktning och massa annat smått sen blev det Max. Onsdag bar jag ledig även då så bakade lite till och sen träning med becca och sen hade killarna match. Igår var det träning på morgonen och sen jobb. Idag ser dagen ungefär samma ut, träning strax och sen jobb i eftermiddag och ikväll är det foootboooll:D nej nu ska jag sluta. Kram


De va den helgen

Då va det söndag igen och helgen är ännu en gång slut.
 
Imorgon jobbar jag på berget sen är jag ledig två dagar för att sedan jobba torsdag-söndag igen.
Och bara en vecka till lööööön!! wiihoo.
 
Vaknade vid halv 9 imorse och nu vill jag verkligen böra träna igen. men jag kan ju inte det riktigt än så jag och niclas (jag lyckades faktiskt få med mig honom) tog en promenad på 1 timme och en kvart! härligt va det!:)
Solen lös och inte så farkligt kallt.När jag hoppa in i bilen senare för att åka till jobb stod temperaturen på 10 grader!!!! men det sänktes sen när jag började köra, men ändå! det måste väl vara ett litet tecken på att det börjar bli vår:))
 
Nej nu ska jag sluta!:)

galeeet!

Sitter fortfarande på jobb, tog louise debbelbemmaning så sitter här fram till 8 ikväll så nu är det bara 30 min kvar.
Har inte så mycket att göra så just nu sitter jag och kollar resor och hur sjukt är inte dessa priserna? med hotell och flyg??!!! Jag vill bara åka nu, skit i om det är dåligt väder, jag vill bara åååkkaaa!!
 
Varmare än här måstse det ju ändå vara....
 

lööööördag!

Sitter på jobb denna lördagseftermiddag, jobbar dck bara till 4 idag och sen ska jag väl träna.
Skulle egentligen på bio men ändrade planer tydligen :(
 
iallafall satt och fixade lite här idag och denna lilla symbol fyllde min mage med glädje, hoppppaaas!!!
 

fredag kväll

Fredag kväll och nu är det sängen!
 
Vaknade vid halv 10 imorse igen faktiskt tog på mig ett ton kläder och gick ut en runda för att solen sken, jag skulle försöka bli piggare och för att jag skulle jobba så jag var tvungen att vakna till lite. vid 1 åkte jag till jobbet och där hände det väl inget speciellt. åkte hem vid 8. och sen hem till ludde i någon timme och nu ska jag strax sova. Imorgon blir det jobb mellan 8-4 och sen ska vi kolla nya johan falk på bio, oj vad jag läängtar!!:)) kanske äta något gottit ocksåå. 
 
Nej nu ska jag ta en alvedon och hoppa ner i min gosiga säng.
Naaaattii..
 
Slänger upp lite gamla bilder!!:)

..

Niclas hann gå lika snabbt igen som han kom hem och nu sitter jag här igen. Tiden går så mycket fortare när han är hemma.. Har iallafall stoppat i mig en Alvedon och en morot så känner mig lite piggare. Får hoppas det blir ytterligare lite bättre till imorgon.

För övrigt, hur söt pojkvän har man inte som frivilligt går ut och skottar fram min lilla bil så jag slipper göra det imorgon. Hihi:) tänkts gå en snabbis till Ica se om jag hittar någon tidning att läsa och köpa pesto till kvällens mat, älskar pesto!!!:)

Bild på mina glittriga naglar som min syster fixat!!


En dag till, sen fredag❤

Dagen slutade inte bra igår och har verkligen inte börjar bra.

Körde ett as jobbigt cirkelträningspass med issa och becca igår. Riktigt skönt, men när jag kom hem började jag känna mig allmänt trött i kroppen och ont i halsen och det blev bada värre och värre, vaknade ett antal gånger inatt av att jag hade fruktansvärt ont i halsen. Vaknade sista gången vid halv 10 och hade även då jätte ont. Har även ont i huvudet ögon och öronen och seg i hela kroppen:( så hela denna dagen har bestått av vila på soffan, jag som egentligen hatar såna dagar, får inte heller träna och då vill man bara göra det lite extra.. Ska försöka vila lite till och hoppas på att jag känner mig piggare sen. Jobbar ju fram till måndag sen så det är ju inte jätte bra detta.. Men lite halsont är väl inget farligt.. :)

Nej nu ska jag vila på!


Ledig dag!

Hallooo!

Ledig dag och tid för massa tråkigt men som måste göras.

Vaknade vid halv 10 idag!! Så länge var det längesen jag sov!!:))
Gick till gymmet och tränade, hem och sen åt jag frukost och nille var hemma på lunch, när han åkt började jag städa så nu ser här lite bättre ut!!:)
Har även hunnit med att bara ligga i soffan och kolla tv! Skönt ibland!

Sitter och pysslar lite med tradera nu och väntar typ på att Niclas ska komma hem:)

Råkade i mitt segande klicka hem två färgglada tröjor som kan användas på gymmet!

Nej nu ska jag sluta och fortsätta med tradera!


Tisdag och tillbaka till verkligeheten!

Nu sitter vi ännu en gång hos Ludde och myser.

Har haft underbara dagar i Skåne, gjort det jag velat och umgåtts med dem jag tycker om mest!

Tisdag idag då och jag har jobbat tränat gjort tacos och nu sitter vi hos Ludde kollar CL och har det mysigt! En alldeles för rolig kille man inte kan få nog av hihi. Nej ny ska jag hem och sova, morgon gym imorgon!!:)

Bjuder på en rad bilder!!:)


jobb, jobb, jobb

Sitter på jobbet nu, fint väder ute och jag vill bara hemma och jag börja nyss..
Niclas föräldrar kommer idag och sen är det match. men först jobb till 3..
 
Jag bara längtar hem nu och att få ta det lugnt.
Jag tjatar omd det varje dag nu, men så är det. :((
 
Jajaj nu måste jag sluta, heeejs!

Vårkänslor!

Kollar ut genom fönstret och man kan inte annat än att älska vädret.
 
Har nyss ätit frukost och hunnit med en tmme på gymmet och ska strax bege mig mot jobb1, idag är det väldigt fint väder, det är lördag och det är skidåkning som gäller, frågan är om jag ens kommer att komma fram till jobb 1 utan problem eller om jag kör till jobb 2 direkt istället, det återstår att se. 
 
Imorgon är det match för herrarna som gäller och nilles föräldrar kommer upp och hälsar på och fikar med oss och sen kollar på matchen med mig:)! jobbar dock mellan 8-12 men det ska jag nog klara av! sen är det två dagars jobb kvar och sen ska jaag hem till underbara skåne och mamma!! tänk att man kan sakna en person så himla mycket. men jag lever på att det inte är många dagar kvar nu;)
hihi ♥