Onsdag!!!

Sitter för tillfället på Bilprovningen, har inte en aning om hur man gör eller något så jag är här en kvart innan haha:) hoppas bilen klarar sig nu, är lite väl skitig men det kan de ite vara ombesiktiga på väl?

Iallafall de var ju några dagar sedan jag skrev sist men inte hänt så mycket heller.. Tränat och jobbat typ, har jobba sedan i Torsdags och ska jobba framtill söndag nu vad jag vet.. Puuuh, länge och mycket men är de högsäsong så är det! Och tiden går ju bara lite snabbare tills jag ska hem!!!:) längtar så himlans mycket!!

Idag vaknade jag vid kvart i 8 trots att jag ställt klockan på halv 9, boo.. Går inte att somna om! Gick till gymmet vid halv 9 och sedan frulle och direkt till jobb och nu har jag precis slutat dårå..

Är himlans sugen på att springa ikväll men det kommer ju förmodligen ha hunnit bli mörkt tills dess bara för att jag vill göra det..

Nu har det kört förbi tre ambulanser på den stora vägen utanför där jag sitter, något har nog hänt. Iallafall nu måste jag koncentrera mig på det jag är här för att göra! Hihi

Hörs en Annan dag!!:) kram


MacBook

 
Vill ju så gärna köpa mig en ny dator, och ska jag köpa mig en dator ska det vara en rejäl och en riktigt bra.
När melle var hemma hos oss hade han med sin Mac och jag blev tok kär!
En sån ska jag ha har jag nu bestämt mig för, men finns ju 10 olika modeller i olika pris storlekar och såna obetydliga saker (tycker jag) som finns inne i datorn som de kan skijla 1000 lappar för.
Och går man till en butik och frågar vilken som är bäst så är ju alltid den dyraste bäst.
Kanske ska gå på magkänsla och välja den finaste? hihi
Ska iallafall ha en dator som man kan koppla till tvn och fungera bra till skolarbeten, (så det finns alltså en baktanke och inte bara för att det är kul att köpa en dator) utan jag passar på nu när jag har pengar än när jag är en fattig student och köper mig en dator.  
 
 
 MacBook Pro 15.4" MC975 Retina
 
 

helg!

Hej!
 
Sitter just nu på jobbet.
Det är en härlig lördag idag, solen skiner sådär mysigt.
Massa mysiga och trevliga människor här och det bästa av allt, min bil fungerar och det känns riktigt bra!
 
Besiktninge på onsdag och innan dess ska vi bara hinna byta lampan som inte ska vara så svårt väl?
 
Har jobb fram till tisdag nu sen är jag ledig jihooo!!
 
Klockan är redan 12 så halva dagen har gått snabbt och det känns ju alltid bra!:)
Men jag är väldans trött (som alltid) lite jobbigt. vaknar ju alltid så himlans tidigt även om jag är ledig...
 
Veckan har i princip bara bestått av jobb och jobb. I tisdags var jag dock ledig och åkte på second hand och hitta två fina vaser men annars har det inte hänt mycket.
 
Jag och nilla har bestämt att vi ska hyra någon film till ikväll, baka och göra någon god mat. Om jag får välja vad vi ska baka så blir det KANELBULLAR!!! har blivit helt tokig i det, älskar det! muummmsss..
 
Idag hajar vi dessutom på anderstorp som åker till göteborg för match och med tanke på göteborg så måste jag dit snart!! nununu, skulle kunna åka på onsdag men det är ju som sagt inte kul att åka själv. Försöker få med mig systern min men hon jobbar ju också. jaja. Det får bli när det blir. :)
 
Nej, tillbaka till jobb!
Kraaam alla :)
 
 
 
 

Ny vecka

Nu har det gått några dagar sen sist..
I fredags efter jobb och handboll gick vi hem till becka och ville för lite vin, choklad och NHL spel, super mysig fredag! Lördagen va det jobb hela dagen från 8-8 och Nille åkte hem.. Söndagen tränade jag på morgonen och Sen åkte och jobba. Måndag, ny vecka och jobb även då. Började fixa med köksbordet som skulle målas och sen sätta ihop. Pappa har i princip gjort allt förutom att jag målade benen vita och jag blev så nöjd. Idag vaknade jag vid 8. Gick ut på en promenad hem och sen måla en gång till, gick och la mig en runda till. Åkte in till Gislaved för att köpa ny vas, halstabletter och choklad till en liten sjukling.. Hem igen och börja städa upp och fixa och nu har jag fått upp både väggtexten och köksbordet och jag är så nöjd!!:D sen blev det träning men jag var riktigt seg usch. Men de får man väl va ibland. Nu har jag och Niclas nyss ätit tacos! Mumms och väntar på CL matchen, Arsenal spelar så det är väl bäst att jag hajar på dem ;) har dragit ut soffan till bäddsoffa så vi riktigt kan bre ut oss!:D

Imorgon är det match och vi hoppas på vinst, stor sådan skulle inte skada!:)

Kram


Glad tjej!

Halloooo!

En dag full med jobb och sen träning sitter jag och Nille i soffan och myserer ostbricka, grillad kyckling, revbensspjäll och vindruvor, muuums! Passar man inte bra ihop när mans ska överraska varandra med vars en present som man köper i samma affär (olika dagar) och samma grejer fast olika märken, så himla roligt va det när vi byta, för de hade ju slått in de på samma sätt så vi fatta ju att det bar från samma butik och sen hade vi köpt typ samma saker, haha.. Jag fick mig en jätte fin träningströja från adidas, har velat ha en sån jätte länge och äntligen fick jag en :D hihi och massa fina rosor, idag är alltså en bra dag!:)

Och jag älskar min fina pojkvän. Och vill bara säga grattis till mamma och pappa på deras 21 åriga bröllopsdag! Älskar er världens bästa föräldrar <3


13 februari

Hejsan!

Ledig idag igen sen väntas 6 dagars jobb på rad. Missar mitt massage pass på måndag för att jag jobbar då:( aja..

Sitter och kollar lite tv nu. Har varit och tankat tidigare och fy vad det känns i plånboken, blää! Idag händer det väl absolut inget speciellt mer än att jag ska och träna lite sen samtidigt som Nille ska träna.. Vet inte heller vad vi ska äta ikväll, jobbig dag lite. Kan kanske bli torsdag nu..

Fick mina fina stövlar idag, det kan väl vara det som är bra:))


Träning

Nu är jag påväg till mitt livs första Zumba pass, undra hur detta ska sluta?! Kanske blir fösta och sistas gången men jag måste ju testa det :D


Semlor

Möts av det här på jobbet på morgonen!


Tisdag

Godmorgon!
Börjar jobba vid 10 idag men är redan klar så sitter och kollar lite tv och tar det lugnt:) idag är det fetisdagen men jag tror icke det blir någon semla för mig, det hinns inte.. Jobbar till halv 6 ikväll ungefär och sen hem och träna och kanske försöka på igång bilen igen och sen är det en massa i mellan som tar tid. Jag och Niclas har börjat gå och lägga oss vid halv 10 så det är ju inte mycket tid vi har på kvällen.. Riktigt trötta är vi haha:)

Nej nu ska jag sluta skriva, kram!


Reklam

Sitter och kollar igenom en massa reklam. Netto ska öppna i Gislaved och jag vet vad vi ska handla mycket av där!!


Söndag måndag

Godmorgon!

Ligger vaken nu, har varit vaken sen Nille åkte hemifrån lite jobbigt att vakna av det och sen inte kunna somna:(
Igår iallafall så Åkte Emma och Wille från mig vid 9-10 någon gång upp till backarna och jag gick ut på promenad i 1 1/2 timme, jätte skönt!!:) kom hem och sen ville de att jag skulle hoppa in någon timme på berget när det var som mest och sen åka mer till receptionen , var där nere till halv 8 och sen åkte jag hem. Var så otroligt trött igår somna vid halv 10 ungefär..

Men nu är det måndag, ny vecka och jag är ledig:) idag tänkte jag ta tag i lite småsaker här hemma. Försöka lämna tillbaka en router och kolla på en dator:)) sen träna och förmodligen pyssla här hemma i lägenheten som jag inte kan få nog av:)) hihi

Nej om jag skulle försöka sova lite igen, godnatt!


Lördagsmys!

 


Nu e vi trötta!

Efter en heldag i backarna 9-15.30 är vi nu helt slut och påväg hem, vi funderar på bio ikväll:) och kolla nya Wallander, myspys!:) det gick riktigt bra men lite mycket is på vissa ställen men annars är vi nöjda!

 


Ledig daaaaaaaag!

Äntligen lööördag och ledigheten!! Wiie, träningsvärk som Sören från träningen igår, hur kommer det då att vara imorgonbitti!?? Men jag kommer njuta av denna dagen och vara glad av bästaste sällskapet, min fina bror och hans tjej..:))

Nej nu ska vi upp och äta frukost och sen ska vi mot backarna:))!

Kramkram


Torsdagskväll

Full rulle idag, ställde klockan på kvart i 8, gick och träna och sen hem en timme duscha äta frukost Och fixa mig sen iväg till jobb vid halv 11 jobb fram till 5, kort dag som behövdes!!:) sen hem, Nille trän och jag stack också dit.. Hem efter 1 timme, fixa här hemma, bland annat diska och handtvätta två tröjor, jobbigt värre! Men nu är det gjort:)) sen kom Nille och Ludde åt pizza och kolla gårdagens match, så roliga dem två nissarna är, haha.. Sen gick vi ut för att återigen testa min bil och min älskling starta!!!!!! Så glad jag e nuuu !! Vi körde en liten runda men när vi skulle starta efter stopp va han lite trött men starts så vi måste nog köra en längre runda och ladda upp batteriet mer, men jag skulle inte kunna vara mer glad! Nu måste vi bara fixa ena framlampan sen är den redo för besiktning:)

Nu ligger jag i sängen och så läsa några sidor ur leva&bo, har blivit en favvo tidning haha:) nej nu ska jag sova gym imorgon bitti och sen kommer wilmer!!:))
Kram och godnatt


En riktigt jobbig jobb dag!

Idag börja jag jobba vid 7 imorse fram till halv 2 nere i receptionen sen var det bara upp direkt på berget och jobba där till halv 6, så en riktigt jobbig jobbdag! Men nu e den ju över och en dag närmare helgen :))

Idag hade Nille match, dem vann men med vad kommer jag inte ihåg, en match dem skulle vinna och som inte var så svår!:)

Nu har vi bäddat ner oss och kollar Sverige-Argentina. Imorgon ska vi för övrigt försöka få igång min lilla bil annars blir det ännu en tur till bilverkstaden.. Och efter det träning!

Nej nu är det sova med stort S!:)) Nattiii


Gladaste tjejen

Har äntligen fått alla hårartiklar jag beställt! Och jag är så glad nuuu vill bara testa att använda allt nuuu!:D allt ska vara anpassat för blont hår och torra och kluvna toppar hoppas på detta nuu!!:))

 


Blir man inte sugen?!


min söta pojkvän!

Måste bara berätta hur underbar pojkvän jag har!
 
Jag hatar allt som heter snö och bilar på vinter, och så jobbar jag på en skidanläggning?! haha.. :)
Men så fort det blir väldigt halt eller det minsta halt, får jag alltid ett sms av nille att jag ska köra försiktigt sen för att det är halt eller liknande, han tönker alltså lite på mig, hihi. När jag är lite nere ska han alltid muntra upp mig med en mysig kram eller säga hur mycket han tycker om mig. När jag kommer hem från jobb hör man alltid en ljuv stämma någonstans ifrån "hej älskling" och då blir man så glad. Jag har offrat mycket för att bo med honom i Anderstorp men jag har aldrig tvivlat på att flytta dit och bo med just honom där.
 
Puss på dig min finis! ♥

Bloggeliblogg

Lägger upp en bild på lampan vi köpte igår också:)) känner att jag får ta en ny omgång bilder på lägenheten för mycket har ändrats nu:D


Måndag V6

Dagarna bara springer iväg, nu är det redan vecka 6, måndag och snart är denna veckan också slut, men det jag kan glädjas över är att världens bästa bror kommer till mig på lördag!:D

Men nu ligger jag i sängen, väldigt trött! Skulle börjat halv 2 i repan idag och tänkte att jag hade gott om tid på mig men för 5 min sen ringde hon från berget och fråga pm jag kunde jobba där innan repan, absolut!!:) så om en halv timme befinner jag mig påväg jobb istället för i träninghallen, och denna dagen kommer susa förbi och så är det tisdag! Nej nu ska jag pysa:)


för mammas skull!!:DD

Kolla vad vi skaffat endast för dig mamma ;D
 

Varför blir man så glad av att shoppa?

Nu har jag och Niclas varit och shoppat lite till vårt hem så nu ska vi strax hem och pyssla:D men först ska vi till gymmet och köra slut på helgens sista krafter! Slänger i mig ett snabbt "mellis" för att få i mig något i alla fall innan träningen..


Söndag!

Jaha, söndag igen.. Var hos Ludde igår ju och jag gick hem vid 11 och la mig då jag skulle upp 7 i morse vaknade till vid 2 när killarna kom hem, inte för mycket alkohol så Nille var tyst inatt och nöjd var jag MEN melle, han kunde snarka, men det är nog när han sover hårt för jag somna inte till det utan vakna av det!! Haha.. :) så vid 7 gick jag upp och stack till jobbet.. Har jobbat nu mellan 8-12.30 typ, dubbelbemmanad så det var skönt och nu ska jag äta frukost för jag var fortfarande så mätt i morse sen maten igår:)

Nej nu ska jag sätta på melon på svt play, vila och äta lite frulle sen blir det förhoppningsvis träning:)) kram!


Lördagskväll!! Woppwopp

Sitter hemma hos Ludde nu.. Var nyss och åt på högis efter jobbet:) hamburgartallrik Mumms!
I alla fall sitter allihopa hos Ludde nu och det e la mysigt men jag jobbar vid 8 imorgon, men som tur e bara till 12:)) sen ska jag sova ut lite!!


Kvällens nöje..

Sitter i receptionen nu, alla är incheckade och här ska jag sitta i två timmar till, än så länge har jag klippt prislappar till berget och nu har jag ont i armen!! Detta tog nog 1 timme typ..

Vid 8 kommer Nille och melle hit och då ska vi äta i resturangen muuums hihi.. Slänger upp ett inlägg lite senare också!:)


Sovrummet

Slänger upp bilder på nya grejerna i sovrummet!:)


Godmorgon!!!

Lördagsmorgon och jag är redan vaken trots att vi inte ska träna förrän 9, men man kan INTE sova när Nille är uppe och strax ska till träningen, puuuh... Så då går väl jag också upp.. Är tvungen att nämna att melle meltzer är här, alltid lika kul att se honom!!:)

Igår när jag slutat stack jag direkt till gymmet och körde ett intensivt pass på en timme och 10 min:) härligt va det och själv va jag..

Nej nu ska jag fixa till en smoothie sen gym med becka och sen direkt till jobb! Ikväll ska vi äta mat på högis, mumsis!! Nej nu ska jag pysa, :)


Jobb 2

Sitter på jobb 2 nu!
 
Såg att det andra inlägget inte kom iväg så det lades upp nu, men bättre sent än aldrig?
 
nu är det bara drygt 2 timmar kvar tills jag slutar sen är det tuff träning som gäller!!:)
Ska träna med becca imorgon innan jobb, öppnar ju 9 så då är vi på plats!
 
Imorgon hoppas dem ta något form av rekord i backarna, 12 bussar ska komma, herregud!!!!
Tur jag bara jobbar i backen till kvart i 4 och sen ska jag ner här och fördriva några timmar till!:)
Älskar mitt jobb, och alla jag jobbar med!:) Hoppas jag bara jag kan få lite fler timmar frammåt våren, annars har jag bara en helg i månaden som är min.. lite lite :((
 
Nej nu tillbaka till jobbet!!:))

Jobbx2

Sitter och har lunch nu och börjar snart jobbpass2! Sen direkt efter jobb blir det träning!!!:))

Igår var min älskade mamma och pappa hos mig och Gud vad jag saknat dem!! Börja med att vi fika och hade mysigt sen hjälpte pappa mig massa med lägenheten, slänger upp bilder sen, as nöjd! Sen åkte vi på second hand och jag och pappa fick en riktigt bra idé stolen nedan ska bli ett bord!! Hihi bara längtar tills jag får hem det!:D sen fick vi en jätte fin tak lampa av mamma och pappa som vi satte i köket och jag fick även med mig ett taco fat hem, i glas!!:)). Där är så himla mycket fint! Är sugen på en kista där också men det kommer massa nytt hela tiden, så väntar tills jag hittar den perfekta!:)
Kan slänga upp bilder på det senare!:) nej nu ska jag äta upp min mat:))

Kraaaam